Hovedstadens Rekrutteringsservice når 500 placeringer

Hovedstadens Rekrutteringsservice har fået 500 ledige borgere i job!

Vores gode samarbejde med 19 kommuner i hovedstadens kommuner har på 2,5 år opnået HRS målsætning for 2016, 2017 og 2018. Det skaber værdi for hele værdikæden at ledige er kommet i job og at virksomhederne kan tilført den arbejdskraft de har så hårdt brug for.

Hovedstadens Rekrutteringsservice har hjulpet over 500 ledige borgere i ordinært arbejde. Knap halvdelen af de ledige har fået job i bygge- og anlægsbranchen, der har et stort behov for arbejdskraft. I Hovedstadens Rekrutteringsservice samarbejder vi på tværs af 19 kommuner i Storkøbenhavn om rekruttering og opkvalificering af ledige på tværs af kommunerne i København.

Vi er lykkedes, fordi vi har udviklet nye rekrutteringsmodeller, og opbygget et solidt samarbejde mellem jobcentre, uddannelsesinstitutioner, a-kasser og virksomheder. Vi vil derfor gerne sige tak til vores samarbejdspartnere. Tillykke til de mange virksomheder og entreprenører, der har fået nye kvalificerede medarbejdere – og ikke mindst til de 500 kandidater med deres nye job.

Logo
Hovedstadens rekrutteringsservice