Mangler din virksomhed arbejdskraft?

Hovedstadens Rekrutteringsservice har som hovedformål at finde den kvalificerede arbejdskraft som virksomhederne mangler i hovedstadsområdet inden for bygge- og anlægsområdet samt afledt beskæftigelse. Dermed arbejder vi i HRS for virksomhederne ved at formidle kontakten mellem på den ene side virksomhederne og på den anden side jobcentrene og ledige kandidater. Hovedstadens Rekrutteringsservice opkvalificerer til både bygge- og anlægsområdet og til afledt beskæftigelse af større anlægsbyggerier i hovedstadsområdet. Afledt beskæftigelse kan være leverandører af for eksempel lager, drift af bygninger eller logistik.

Hvad kan HRS tilbyde virksomheder:

  • HRS har i 2017 haft en tilfredshed på 94 procent hos de virksomheder, der har været kontakt med os.
  • HRS har kontakt til 19 kommuner, og dermed kontakt til en stor mængde mulige relevante kandidater til job.
  • HRS er specialiseret i bygge- og anlægsområdet, hvor konsulenterne har stor erfaring og tæt samarbejde med branchen.
  • HRS opkvalificerer kandidater til brancher med mangel på arbejdskraft, hvilket gør det muligt at tilbyde kvalificerede kandidater.
  • Kontakten til HRS foregår gennem en fast kontaktperson, der sætter sig ind i lige præcis jeres rekrutteringsbehov.

Jobnet for Arbejdsgivere

Brug Jobnet for Arbejdsgivere til at komme i kontakt til jobcentrene og at finde kvalificerede kandidater. På Jobnet for Arbejdsgivere kan du som virksomhed oprette stillingsannoncer og søge nye medarbejdere i CV-banken. Du kan også oprette jobordre, hvor jobcentrene finder egnede kandidater. Her er en video der forklarer hvad JobAG kan tilbyde og her er selve hjemmesiden.

Kursusplan:

Her er planen over de kurser Hovedstadens Rekrutteringsservice udbyder i det kommende halvår: Kursusplan

HRS
HRS kandidater i job

Kursusbeskrivelser:

Kurserne som nedrivere, stilladsopsættere, maskinførere og kloakrørlæggere kan både give mulighed for at komme direkte i job, eller være et første skridt i en videre uddannelse. Kurserne er 6 uger hver, og giver mulighed for at arbejde på en byggeplads så længe der også arbejder uddannede medarbejdere. Kurserne er åbne for alle ledige der har den rette motivation og er klar på fysisk arbejde. Erhvervsuddannelserne kan føre til videre uddannelse på et erhvervsakademi, hvor man kan blive for eksempel bygningskonstruktør eller maskinmester. Herunder følger en introduktion til de enkelte kurser med en detaljeret beskrivelse af kurserne, mulighederne for videre uddannelse og mulige jobmuligheder med pågældende uddannelse. Herunder er kursusbeskrivelserne for de enkelte opkvalificeringskurser der udbydes af HRS: Kursusbeskrivelser

Samarbejder på store byggeprojekter i hovedstaden

Hovedstadens rekrutteringsservice har en lang række samarbejdspartnere, og arbejder blandt andet med at finde kvalificeret arbejdskraft til den nye Metro Sydhavn, til det nye Hospital Nordsjælland og til Letbane Ring 3. Anlægsprojekterne har et stort behov på op mod 15.000 ledige fordelt på både ufaglærte og faglærte, og det kræver at der findes mange kvalificerede medarbejdere. HRS samarbejder også med en lang række mindre virksomheder, der har behov for rekruttering af kvalificeret arbejdskraft til at løse deres opgaver og udvide deres kapacitet.

Billede fra byggeplads
HRS samarbejder med Metroservice AS

Kontakt

Kontakt os gerne hvis i har et rekrutteringsbehov eller har nogen spørgsmål til mulighederne for et samarbejde

Telefon: 70 80 80 55                                        Adresse: Nyropsgade 1, 1602 København V

Mail: hrs@erhverv.kk.dk

Åbningstiderne er mandag-torsdag kl. 8 – 21 og fredag 8 – 18

Vi bestræber os på at besvare alle mails inden for én hverdag.